Anywaydoors

Het woord design past perfect in eenzelfde zin met het woord Anywaydoors. Om toch maar even te benadrukken dat deze geweldige deuren tijdloos zijn in een modern interieur.
Wijzelf hadden al besloten dat we Anywaydoors gingen plaatsen in onze nieuwbouw woning op het moment dat we met onze architect van start gingen.
We gingen met ons goed gekeurd ontwerp naar de firma Anywaydoors in Massenhoven waar we een showroom binnen liepen met prachtige deuren, juist wat wij zochten.
Toen we rond de tafel zaten werd ons gevraagd wanneer ze mochten komen plaatsen, oeps…was er nog een klein detail… de grondwerken moesten nog van start gaan.

Anywaydoors is een Belgisch bedrijf, dat sinds 1995 oog heeft voor modern design voor het gene wat het meest gebruikt wordt in huis, je binnendeur. Deze deuren kunnen naar één of twee kanten open worden gedraaid. Ze kunnen volledig worden open gezet of anders sluiten ze altijd achter je dicht. Wij hebben deuren zonder sloten, uitgezonderd toilet en badkamer, we kozen voor witte deuren met een minimalistische deurknop, geen traditionele klink. Deze knop kozen we om tegen te duwen, aangezien het witte deuren zijn en je deze zo minder vuil maakt.

Elke deur kan altijd nog van draaizijde veranderen wat ook handig is als je je interieur wil aanpassen. Er zijn verschillende mogelijkheden qua plaatsing van de deuren. Wij kozen voor IBO plaatsing :

Deuren met een onzichtbare omlijsting.

IBO: InBouwOmlijsting, volledig in de wand in te werken…

Door dit systeem te kiezen kregen we het resultaat wat we wouden, een deur zonder zichtbare deurlijsten. Wel extra werk voor degene die het pleisterwerk deed, want nadat ze van Anywaydoors de omlijstingen hadden geplaatst (op de gemetste binnenmuren) moesten zij het pleisterwerk aanwerken tot aan het frame, zodat nadien enkel de deur zichtbaar zou zijn en het frame in het pleisterwerk was ingewerkt.
Op de eerste verdieping kozen we voor deuren op “normale” deurhoogte, op het gelijkvloers komen alle deuren tot aan plafondhoogte.

Wij kozen voor witte binnendeuren, omdat wit altijd strak oogt. Uiteraard biedt Anywaydoors nog veel meer mogelijkheden aan voor de afwerking van de binnendeur : een 35-tal verschillende Unicolors en Woodprints. Deze deuren zijn onderhouds- en schildervrij, krasbestendig en kleurvast.

Bij Anywaydoors zijn er verschillende mogelijkheden wat deuren betreft, binnendeuren, glazen deuren, pivoterende deuren, schuifdeuren :

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Ook wat verder maatkasten, dressingkasten een op maat gemaakte moderne trappen betreft, kan je bij Anywaydoors terecht. Kortom, een Belgisch bedrijf, wat verschillende design awards in de wacht sleepte wat zeker de vermelding waard is!

http://www.anywaydoors.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s