Wood you?

Wood oftewel hout. Ga je voor een strak design of eerder landelijk, met houten items scoor je altijd. Hout brengt rust en warmte je woning binnen. Is oneindig combineerbaar met materialen en kleuren. Om het even over kleuren te hebben,  heb ik even geluk dat groen – mijn lievelingskleur – past bij de kleurtrends van het najaar in 2016, samen met blauw, oker en metaalkleuren zoals goud, rosé en tin. De laatste 3 zowel glanzend als mat. Ook poedertinten ontbreken dit najaar niet, ze zijn eindeloos combineerbaar met alle materialen die ik eerder omschreef.

flexa-okergoud-kleur-2016

Om terug te komen op het hout, dit kan je op verschillende manieren integreren in je woning, je gaat voor deco items, voor houten meubilair of tegenwoordig vind je ook veel woningen waar er voor een houten buitenafwerking wordt gekozen wat in mijn ogen ook zeker mooi oogt bij een woning met modern design.

02-moderne-woning-hout-en-crepi-colmar

Hout komt prachtig tot zijn recht in combinatie met wit, grijs of zwart.
Het maakt het ook meteen tijdloos. Qua decoratie vind je tegenwoordig overal spulletjes afgewerkt in hout om de natuur en gezelligheid je huis in te loodsen.
Leuk aan houten decoratie is dat het vaak niet meer nodig heeft dan de eenvoud van zichzelf. Het lijkt moeilijk omschreven maar denk met de volgende foto dat ik precies kan duidelijk maken wat ik bedoel.

ghost-wood-1

Zalig is het dan ook wanneer je kiest voor houten vloer, oftewel parket. Parket in alle kleuren en houtsoorten, te combineren in alle stijlen van wonen. Een warm gevoel, een gezellig gevoel. De natuur aan je voeten. Het is zalig om op te lopen, onderhoudsvriendelijk en brengt rust in huis.

slajd-3.jpg

En het gezelligste hout wat er in mijn ogen te vinden is, dat is het hout wat op een koude avond ligt te knisperen in het haardvuur. Kortom, hout, hoe je het draait of keert, wat je er ook mee doet, het brengt een gezellige sfeer in huis.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s