Denim Drift : trendkleur 2017

Wanneer ik de kleurtrends bekijk voor 2017, is er eentje die me opvalt, Denim Drift, oftewel een kleur die je kan omschrijven als blauw-grijs. Een kleur waarmee je alle kanten uit kan.  Afhankelijk van het lichtinval en de gecombineerde materialen zal deze kleur telkens weer een andere dimensie krijgen. Eindeloos te combineren,  met frisse en heldere kleuren zal je ruimte ook die luchtige sfeer krijgen, ga je Denim Drift combineren met donkere kleuren, zal je ruimte ook ingetogener en misschien wel een tikkeltje dramatischer lijken.

b424e9414bb083b297cb9db5a33c22e6
www.levis.info

Een kleur die je in alle woonstijlen kan combineren. Eentje die ook een zekere rust uitstraalt. Het is niet blauw, het is niet grijs, het is er tussenin. Het heeft net dat tikkeltje meer, waardoor het je interieur ook een zekere warmte gaat geven.

dulux-denim-drift

Dé kleur van 2017, de Denim Drift, wondermooi met wit, grijs en natuurproducten zoals hout. Het creëert een zekere rust en geeft kleuren zoals wit extra kracht in een interieur.
Ik vind het schitterend dat deze kleur zo veelzijdig is in het combineren met materialen en kleuren. In elk interieur kom je er mee weg. Je kan gaan voor een accent muur, waar je dan lichtere tinten in betrekt qua decoratie. Of ga voor meerdere muren in deze kleur, maar kijk zeker uit dat je het hierdoor niet te donker maakt, ga dan voor lichte meubels, aarde tinten of houten meubilair.

Enkele must have items in deze trend kleur :

 

J.x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s