Glamour-Time met kerst

 

Een kleur waar we niet om heen kunnen in 2016 is goud. Je komt het overal tegen en eist ook haar plaatsje op in de kersttrends van dit jaar.  De meest magische tijd van het jaar staat voor onze deur, ik kan al niet wachten om alle kerst deco boven te halen. Maar toch verplicht ik mezelf even te wachten tot de Heilige man gepasseerd is.
7 December laat best iedereen me met rust, want dan heb ik toch wel een dagje nodig om mijn kerstboom piekfijn te krijgen voor de meest gezellige tijd van het jaar.

Kerst heeft ongetwijfeld iets magisch. En het goud wat overal terug komt, maakt dit nog een tikkeltje meer feestelijk en glamoureus. Maar dat geeft niet, je krijgt meteen een chique en een luxueuze uitstraling.
Goud laat zich makkelijk combineren met verschillende materialen. Een van de kersttrends in 2016 is ook dat je gaat voor pure, warme elementen in je huis, zoals hout, veren, pels. En kleuren zoals wit, grijs, bruin, zwart en  donker rood.
Maak van dit alles een combinatie en je creëert iets in huis wat warmte en luxe uitstraalt.


Je kan deze trend niet alleen overbrengen op je kerst deco, maar ongetwijfeld ook op de cadeautjes onder je kerstboom. Heerlijk toch om cadeautjes te maken en je meest creatieve zelve in jezelf boven te laten komen!

 

J.x.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s