Trend : Hangende planten.

Één van de trendkleuren anno 2017 is absoluut groen, die dit jaar dan ook de pastel- en poedertinten van hun troon stoot en samen de interieurs zal kleuren met warme kleuren, aarde tinten, terracotta, enz…

Groen kan je op veel manieren integreren in je interieur, maar kan ook heel functioneel zijn. Want we weten allemaal dat planten goed zorgen voor de luchtkwaliteit in je woning. In 2017 zullen planten weer helemaal hip zijn en veelvoudig terug komen in je interieur.
Wat helemaal trendy, origineel en ook een beetje stoer is, zijn hangplanten. Een trend uit de jaren ’70 die zeker dit jaar weer aan haar opmars bezig is. Maar dan weliswaar in een modern jasje gestoken. Je kan ze voor je ramen hangen, in de keuken, tegen de muur… Kortom, je kan er heel wat kanten mee uit.

Het leuke is dat je ze helemaal kan aanpassen aan jouw woonstijl door gebruik te maken van verschillende accessoires en kleuren. Kleurrijke potten voor een vrolijk interieur of kies bijvoorbeeld voor een strakke grijze pot voor een moderne toets. Het beste neem je planten die niet veel water nodig hebben en hou je ook rekening met de verschillende planten die je samenbrengt. Bijvoorbeeld planten die veel licht nodig hebben aan het raam, anderen dan weer tegen de muur. Het mooiste resultaat heb je met planten die afhangen langs de pot, maar ook cactussen en andere vetplantjes kunnen heel mooi ogen aan je muur.

 

Jelle.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s