Nature @ home

In een tijdperk waarin we steeds meer bewust worden van alle slechte invloeden die we hebben op ecologisch vlak, gaan we meer en meer materialen in ons interieur gebruiken die geen geweld plegen op onze natuur, maar zelfs een stukje natuur in huis brengen.
Natuurlijke materialen geven een zekere vorm van rust, iets waar we allen naar op zoek zijn in een tijd van drukte in alle aspecten van ons leven.

Terracotta 

Een natuurlijk product en ambachtelijk vervaardigd. Wordt vaak als vloerbedekking gebruikt, vooral omdat het zeer duurzaam is. Omdat het ambachtelijk vervaardigd wordt heb je steeds een uniek product in huis. Niet alleen als vloerbedekking perfect toepasbaar, maar ook als decoratie. In 2017 zal je ze niet enkel terug vinden op terrassen maar gaan ze ook helemaal tot hun recht komen in huis met het groene van je planten – groen, kleurtrend van 2017- in combinatie met de aardse uitstraling van de pot zelf een perfecte match. Ook laten deze potten het toe om er je eigen toets aan te geven en ze zo nog meer in je interieur te integreren.

b86107730bcbbd2c7ac7aa913074783b

Kurk

Milieuvriendelijk, duurzaam en recycleerbaar. Allemaal eigenschappen die we toekennen aan kurk. Een geweldig materiaal dus om mee te werken en zal zeker dit jaar een ware opmars maken in het interieurlandschap. Bij ons allen vooral gekend in de vorm van wand-en vloerpanelen maar zal zich nu van een andere kant laten zien en vooral terug te vinden zijn in hippe decoratieve, gebruiksvriendelijke voorwerpen.

Denk maar aan leuke keukenaccessoires, kaders, vazen, potjes, kortom, een hele waaier leuke hebbedingen die dit jaar de natuur in huis zullen brengen. En deze trend gaat eigenlijk eindeloos verder, zelfs als klein meubilair wordt het een echte eyecatcher.

 

Twee hele aardse materialen, die beiden in alle interieurstijlen kunnen gecombineerd worden. Tijdloos…

Jelle.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s